CH

Just nu befinner vi oss i Cameron Highlands och det ar GRONT!

I KL hann vi med Bird Park och Aquarium, coolt var det!
Vi lamnade Kl torsdag kvall med buss mot Kuala Perlis.. Resan tog 7 timmar och val framme var det dags for farja i 1 timme... Men tillsist var vi framme pa Langkawi! 
Laaanga vita strander och palmer, sjukt! Blev bad och sol(branna). Akte pa Island hopping och matade ornar och blev jagade av apor!! Sjukt laskiga..
Massa god mat och dricka, och lite massage!

I forrgar ordnade vi busspaket och igar blev vi upplockade utanfor AB Motel (skabb) och blev korda till farjan: farja och sen buss(som skulle ta 4 timmar, men tog 7..) och vi hamnade i ett laskigt Ipoh...:S bodde i ett creepy omrade.  Men lyckades tillsist fixa buss (som skulle ta 40 min, men tog 3 timmar) till Cameron Highlands! Och har ar vi! :)
Vart att tillagga: det har gatt en vecka och Frida har redan smakat pa fisk. Nar vi kommer hem ska Frida vara en fiskatare! I can make it happen! :)

Nog for nu! Vi hors!
Puss  

Kommentarer
Postat av: emschen

Guuu va roligt att du ger små up dates iaf! kommer följa hela resan, så keep it comin'! Tror du blev mer solbränd än mig redan första 5 minuterna. Abu Dhabi var exotiskt men tror ni har det betydligt mer avslppnat :) ta hand om er!

2010-04-13 @ 11:09:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0